top of page

Impresszum

 

 

A latinamerica.hu weboldal alapítója és működtetője Dr. Vogel Dávid PhD.

Bármilyen észrevételt, javaslatot illetve publikálási szándékot szívesen veszünk, elérhetőség: divad.legov@gmail.com

 

 

 

Szerzői jogvédelem

 

A www.latinamerica.hu oldalra történő belépéssel, minden esetben elfogadja az alábbi feltételeket:

 

• A www.latinamerica.hu weboldal fenntart minden, a portál bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A portálhoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

 

• A weblap tulajdonosának előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A portál tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a portál így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

 

• A www.latinamerica.hu weboldal teljes egészében szerzői jogvédelem alatt áll, arról bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a weblap tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül a portál tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

 

• A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A www.latinamerica.hu tulajdonosa követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

 

• A www.latinamerica.hu weboldalról anyagokat átvenni csak a portálra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő

a) nem módosítja az eredeti információt,

b) a portálra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

 

 

© Minden jog fenntartva! 2014, Budapest

 

bottom of page